Contact

Contactgegevens

Ambachtelijke Klompenmakerij Den Dekker
Korn 28
4271 BP Dussen

tel: 0416-690080
fax: 0416-690750
info@klompenmakerijdendekker.nl

Openingstijden

De klompenmakerij is zes dagen per week geopend. Op maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. In overleg kunnen tijden worden aangepast. ‘s Zondags is de klompenmakerij open op afspraak bij voldoende deelname. Alle andere activiteiten en demonstraties zijn ook op afspraak.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Heusden-Waalwijk
Op de N283 in westelijke richting neemt u bij Dussen niet de eerste rotonde, maar voorbij het tankstation neemt u op deze tweede rotonde de afslag naar rechts. Aan het einde gaat u bovenaan de dijk linksaf. Na ongeveer 1500 meter vindt u aan de rechterzijde de klompenmakerij.

Vanuit andere richtingen
Neemt u op de A27 de afslag Dussen/Hank. U volgt de borden richting Dussen en neemt de N283. Na ongeveer 4 km neemt u op de eerste rotonde de afslag naar links. Aan het einde gaat u bovenaan de dijk linksaf. Na ongeveer 1500 meter vindt u aan de rechterzijde de klompenmakerij.

Parkeren

Achter de klompenmakerij is een parkeerplaats van meer dan 1000 vierkante meter. In totaal zijn er 50 parkeerplaatsen, parkeren is dus geen probleem. Naast de klompenmakerij kunnen mensen die moeilijk ter been zijn in- en uitstappen. Hiervoor is een speciale in- en uitstapplaats gemaakt.

 

parkeerplaats van klompenmakerij den Dekker