Klompenmakerij den Dekker - De winkel

De winkel

In de winkel vindt u natuurlijk alles op het gebied van klompen: Sleutelhangers, magneetklompjes, penklompjes, vogelhuisjes in de vorm van een klomp, pantoffelklompen en zelfs lederen klompen (de zogenaamde schoenklomp).

De traditionele houten klomp hebben we al vanaf schoenmaat 19 tot maar liefst één meter groot. Verkrijgbaar in blank en diverse kleuren met motieven of logo’s. Wanneer u een logo van een vereniging of bedrijf op de klompen wilt laten maken, dan kan dat ook. U levert een voorbeeld en wij maken het.

Babyklompen met de naam van het kind en versiersels erin gesneden, zijn erg geliefd. Het zijn klompjes van schoenmaat 23 -24. Dit is de maat die kinderen dragen als ze goed kunnen lopen. De klompjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zoekt u relatiegeschenken? Ook op dat gebied is er van alles verkrijgbaar in onze winkel, zoals de vogelhuisjes in de vorm van een klomp, met of zonder tekst. Ook klompen met door u aangeleverde (bedrijfs)logo’s kunnen worden gemaakt. Maar denkt u ook eens aan bureauklompen of memohouders.

Naast de klompen hebben we ook veel delftsblauw en allerlei tinnen producten.

 

diverse klompen met logo's

 

klompjes met naam voor kinderen

 

de winkel van Klompenmakerij den Dekker met Delfts blauw, klompen en meer

 

winkel van Klompenmakerij den Dekker met vogelhuisjes en Delfts blauw

 

de winkel van Klompenmakerij Peter den Dekker

Wilt u het ambachtelijk klompen maken zelf beleven?